הוראות הכנה
1. עוטפים את הבטטה בנייר אלומיניום ואופים בחום של 230 מעלות עד שהבטטה רכה מאוד, כשעה.
2. מקלפים את הבטטה ומועכבים, מניחים בצד להתקרר בזמן שמכינים את הבלילה.
3. מחממים את התנור ל175 מעלות.
4. בעקרה גדולה טורפים את הביצים עם הסוכר הלבן והחום. מוסיפים שמן ומים ומערבבים עד לאיחוד מלא.
5. בעקרה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפיה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח.
6. מוסיפים את המרכיבים היבשים אל הרטובים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את הבטטה המעוכה ואגוזי מלך ומעררבים היטב עד לאיחוד מלא וקבלת תערובת חלקה.
7. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
8. אופים 70-80 דקות. בודקים בעזרת קיסם שיניים עם העוגה מוכנה. כאשר הקיסם יוצא יבש העוגה מוכנה. נותנים להתקרר לפני הגשה.
האימייל שלך לא יוצג באתר