הוראות הכנה
1. בקערה גדולה מערבלים חמאה מומסת, סוכר חום וסוכר לבן. מערבלים עד לקבלת מרקם קרמי, בערך 2 דקות.
2. מוסיפים ביצה, תמצית וניל ומערבלי עד לאיחודם.
בקערה נפרדת מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח.
4. מוסיפים תערובת קמח לתערובת החמאה. 1/2 כמות בכל פעם, מערבבים עד לאיחוד.
5. מערבבים פנימה שוקולד צ'יפס.
6. בשלב זה אם הבצק רך מדי, מכסים ומכניסים למקרר ל -20 דקות.
7. מחממים תנור ל175 מעלות. מרפדים שני מגשי אפייה בנייר אפייה.
8. יוצרים כדורים. מניחים על תבנית האפייה ומשאירים רווח של לפחות 7.5 ס"מ בין העוגיות.
9. מכניסים למקרר למשך 30-40 דקות.
10. אופים 10-12 דקות, או עד הזהבה קלה.
11. מניחים להתקרר לפני ההגשה.
אשמח לקבל מתכונים ועדכונים תודה😊
הגבהי, אוהבת את המתכונים שלך. משתמשת בהם הרבה. אפשר להמיר את החמאה לשמן בשביל גרסה פרווה? אם לא יש לך מתכון דומה פרווה?
הגבנשמח למענה!!
הגבנסער ומזועזע מהפירסומת שהוצגה באתר בנוגע ל"ברית החדשה" ה' ישמור ויציל. העומדים מאחורי הפירסומת הם השונאים הגדולים ביותר שלנו. נא לדאוג להפסקת הדבר במהירות.
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר