בראוניז פאדג'יים

בראוניז פאדג'יים

11/11/2021
3.5 כוכבים (12 הצבעות)
...
מתכון מנצח לבראוניז פאדג'יים, עשירים, נימוחים וכל כך טעימים! אם אתם חובבי שוקולד, המתכון הזה הוא בשבילכם!
רמת קושי
קל
מנות
12
זמן הכנה
45 דקות
זמן עבודה
15 דקות
מטבח
אמריקאי
מצרכים

    • 340 גרם שוקולד מריר
    • 130 גרם חמאה
    • 1 כף שמן
    • 1 כפית תמצית וניל
    • 1 כוס (200 גרם) סוכר לבן
    • 1/2 כוס (100 גרם) סוכר חום
    • 3 ביצים
    • 4 כפות קקאו
    • 2/3 כוס (95 גרם) קמח
    • 1/2 כפית מלח

הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל175 מעלות.
 
2. קוצצים את השוקולד ומחלקים ל1/3 ו2/3 שליש. מניחים 2/3 בקערה חסינת חום, מוסיפים חמאה. מניחים את הקערה מעל סיר עם מים מבעבעים (בן מארי) וממיסים את השוקולד והחמאה. 
 
3. מורידים מהאש, מוסיפים שמן, תמצית וניל, סוכר לבן וסוכר חום. מערבבים  היטב.
 
4. מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מערבבים שהביצה נטמעת בתערובת לפני הוספת הביצה הבאה.
 
5. מנפים פנימה קמח וקקאו, מוסיפים מלח ומערבבים עד לאיחוד מלא. מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים שוב.
 
6. מעבירים את התערובת אל תבנית מרופדת בנייר אפייה.
 
7. אופים במשך 20-25 דקות. נותנים להתקרר 15-20 דקות וחותכים לריבועים.
תגובות (1)
  • ח
    חן
    29/4/2022

    הי, המתכונים שלך ממש מעולים ואני נהנית מהם מאוד! יש אפשרות להמיר את החמאה בשמן קוקוס או קנולה? ואם כן, מה היחס? תודה!!

    הגב
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות