כך תכינו טונה שרופה בבית

כך תכינו טונה שרופה בבית

21/2/2024
5 כוכבים (1 הצבעות)
...
מתכון לטונה שרופה שאפשר להכין לא רק בשטח, אלא גם בבית. אם נמאס לכם מטונה משעממת, טונה שרופה תשדרג לכם את המנה.
רמת קושי
קל
מנות
1
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
2 דקות
מטבח
ישראלי
מצרכים

    לטונה השרופה:

    • פחית טונה

    הצעת הגשה:

    • מיונז
    • רוטב צ'ילי
הוראות הכנה
  1. פותחים פחית טונה. לאחר מכן, לוקחים נייר סופג ומקפלים אותו פעמיים.
  2. מניחים את הנייר על גבי הטונה, ונותנים לו להיספג בשמן.
  3. מדליקים את הנייר מקצותיו ונותנים לו לבעור לפחות 15 דקות, או עד שהאש נכבית מעצמה. מסירים את הנייר בעדינות.
  4. מסננים את השמן שנשאר. עכשיו הטונה השרופה (המעושנת) שלך מוכנה. ניתן להשתמש בטונה כמו שאתם עושם בדרך כלל, או לנסות את הכריך הזה:
  5. הצעת הגשה: מניחים בקערה את הטונה, מוסיפים מיונז, רוטב צ'ילי ומערבבים היטב. מורחים על הלחם האהוב עליכם ומגישים.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות