הוראות הכנה
1. בסיר קטן מניחים תמרים מגולענים, מים ומיץ לימון. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך כ5-8 דקות, תוך כדי ערבוב עד שהתמרים מתרככים מאוד ונוצרת משחה. מורידים מהאש, מוסיפים תמצית וניל, מערבבים היטב ונותנים להתקרר.
2. מחממים תנור ל175 מעלות. משטחים תבנית מלבנית 20X25 ס"מ בנייר אפייה ומניחים בצד.
3. בקערה גדולה מערבבים שיבולת שועל, קמח, מלח, סוכר חום וסודה. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד לקבלת תערובת רכה ופירורית.
4. משטחים 2/3 מהתערובת על גבי תחתית התבנית. מורחים בצורה אחידה את תערובת המילוי. מפזרים את יתרת תערובת שיבולת השועל מעל המילוי ולוחצים בעדינות.
5. אופים במשך 25-30 דקות או עד להזהבה. נותנים להתקרר לטמפרטורת החדר, אחר כך מעבירים לצינון במקרר לשעה אחת לפחות. חותכים לריבועים ומגישים.
האימייל שלך לא יוצג באתר