הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל180 מעלות. מרפדים תבנית שקעים ב12 כוסות נייר, מתיזים מעט שמן לכל כוס ומניחים בצד.
2. מכינים את המאפינס: בקערה אחת מערבבים חלב, שמן, ביצה, ותמצית וניל. מניחים בצד.
3. בקערה נפרדת, מערבבים קמח, אבקת אפיה, סוכר ומלח.
4. מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות. מעבירים את קוביות התפוחים את תערובת הקמח ומערבבים עד שכל חתיכות התפוחים מכוסות בקמח.
5. יוצקים פנימה את התערובת הרטובה ומערבבים עד לאיחוד.
6. יוצקים את הבלילה את כוסות המאפינס, ממלאים רק 3/4 מהכוס.
7. מכינים את הקראמבל: בקערה מניחים את כל מצרכי הקראמבל, במעזרת הידיים מפוררים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת פירורית.
8. מפזרים את הקראמבל מעל כל מאפין. אופים במשך 20-25 דקות. עד שקיסם שנכנס למרכז המאפין יוצא יבש.
9. נותנים להתקרר על גבי רשת צינון לפני ההגשה.
האימייל שלך לא יוצג באתר