מתכון לגלידת אבוקדו ביתית ללא מכונת גלידה. טעם ייחודי ומעניין במיוחד. אם מעולם לא ניסיתם גלידה בטעם אבוקדו עכשיו זה הזמן.
רמת קושי
קל
מנות
8
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים
2 אבוקדו – גדולים ובשלים
1 כף מיץ לימון טרי
1 פחית חלב מרוכז ממותק
2 כוסות (500 מ"ל) שמנת מתוקה
הוראות הכנה
1. חוצים את האבוקדו, מוצאים את הגלעין, בעזרת כף מוצאים את כל ה"בשר". שמים בבלנדר או מעבד מזון, מוספים מיץ לימון, חלב מרוכז ממותק ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
2. בעקרה גדולה מקציפים שמנת מתוקה מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה.
3. מעבירים את תערובת האבוקדו אל הקצפת ומקפלים בעדינות עד לקבלת תערובת חלקה.
4. מעבירים למיכל שמתאים להקפאה ומקפיאים למשך 6 שעות לפחות.
עוגיות איטלקיות בצורת אפרסק במילוי קרם ריקוטה תפוזי. עוגיות יפיפיות ומרשימות שנראה ממש כמו אפרסקים אמיתיים.
אפשר למלא אותם בנוטלה או ממרח שוקולד או כל...
3 מתכונים לכדורי אנרגיה מתמרים. מתכון בריא, קל להכנה וטעים. ניתן לקחת לעבודה, ללימודים או לנשנש בבית כחטיף אנרגיה ביתי וטעים. הכדורים מלאים בערכים תזו...
טארט תאנים עם גבינת שמנת - מתכון לטארט קיצי טעים ועדין. טארט מרשים שמשתלב מצויין לצד קפה או תה בסיום הארוחה. קינוח מושלם לאירוח, לשבת או סתם אם בא לכ...
מתכון לטירמיסו מאצ'ה (תה ירוק יפני) - קינוח עדין ואלגנטי. אם לא שמעתם על אבקת מאצ'ה, זוהי אבקת תה ירוק יפני, ניתן לעשות איתו קינוחים רבים ומגוונים. אב...
האימייל שלך לא יוצג באתר