הוראות הכנה
1. מחממים את התנור ל175 מעלות. מוחרים תבנית אינגליש קייק בחמאה ומניחים בצד.
2. בקערה גדולה מועכים את הבננות עד לקבלת מחית חלקה.
3. בקערה נפרדת מקרימים חמאה רכה, סוכר חום וסוכר לבן. עד לקבלת מרקם חלק וקרמי. מוסיפים ביצים, תמצית וניל ואת תערובת הבננות ומערבבים עד לאיחוד מלא.
4. בעקרה קטנה מערבבים קמח, אבקת אפיה, סודה לשתיה, מלח וקינמון.
5. אל תערובת הבננות מוסיפים שוקולד צ'יפס ואת תערובת הקמח. מערבבים עד לאיחוד. לא לערבב יתר על המידה. מעבירים לתבנית.
6. אופים כ55-65 דקות, מכניסים קיסם שיניים, אם יוצא נקי סימן שמוכן. שימו לב: אם העוגה משחימה מוקדם מדי, כעבור 30 דקות אפיה כסו את העוגה בנייר אלומיניום עד לסוף האפיה כדי שהחלק העליון לא יישרף.
האימייל שלך לא יוצג באתר