גלידת אבוקדו

גלידת אבוקדו

8/11/2021
2.5 כוכבים (2 הצבעות)
...
מתכון לגלידת אבוקדו ביתית ללא מכונת גלידה. טעם ייחודי ומעניין במיוחד. אם מעולם לא ניסיתם גלידה בטעם אבוקדו עכשיו זה הזמן.
רמת קושי
קל
מנות
8
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    • 2 אבוקדו – גדולים ובשלים
    • 1 כף מיץ לימון טרי
    • 1 פחית חלב מרוכז ממותק
    • 2 כוסות (500 מ"ל) שמנת מתוקה

הוראות הכנה

1. חוצים את האבוקדו, מוצאים את הגלעין, בעזרת כף מוצאים את כל ה"בשר". שמים בבלנדר או מעבד מזון, מוספים מיץ לימון, חלב מרוכז ממותק ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
 
2. בעקרה גדולה מקציפים שמנת מתוקה מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה. 
 
3. מעבירים את תערובת האבוקדו אל הקצפת ומקפלים בעדינות עד לקבלת תערובת חלקה.
 
4. מעבירים למיכל שמתאים להקפאה ומקפיאים למשך 6 שעות לפחות.

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות