הוראות הכנה
1. מחממים את התנור ל180 מעלות. משמנים תבנית עוגה בגודל 20 ס"מ ומרפדים את התחתית בנייר אפייה. מניחים בצד.
2. מערבבים בסיר חמאה, סוכר, רום/מים, פירות יבשים, אגוזים קצוצים, גרידת תפוז ומיץ תפוזים. מניחים את הסיר על אש בינונית ומביאים לרתיחה, מנמיכים לאש נמוכה ומבשלים במשך 10 דקות. מסירים מהאש ומניחים להתקרר מעט.
3. מוסיפים ביצים, תמצית וניל ומערבבים עד לאיחוד.
4. מוסיפים קמח, אבקת אפייה, קינמון ומלח. מערבבים עד להטמעה.
5. יוצקים לתבנית האפייה.
6. אופים במשך 35-40 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. אם העוגה משחימה לאחר 20 דקות ולא אפויה מבפנים, מכסים בנייר כסף לשאר האפייה.
7. מניחים להתקרר לפני ההגשה.
האימייל שלך לא יוצג באתר