קאפקייקס אוראו

קאפקייקס אוראו

12/5/2023
3 כוכבים (7 הצבעות)
...
מתכון לקאפקייקס אוראו ביתיים שילדים אוהבים. אם אתם חובבי אוראו, אתם הולכים להשתגע על המתכון הזה. קאפקייקס שוקולד עם הפתעת אוראו בתחתית וקרם עוגיות מעל. קינוח מושלם לימי הולדת ומסיבות.
רמת קושי
בינוני
מנות
12
זמן הכנה
45 דקות
זמן עבודה
45 דקות
מטבח
אמריקאי
מצרכים

    לקאפקייק:

    • 3/4 כוס+2 כפות (125 גרם) קמח
    • 1/3 כוס (40 גרם) אבקת קקאו
    • 1/4 כפית מלח
    • 1/2 כפית סודה לשתייה
    • 1 ביצה, גדולה
    • 3/4 כוס + 2 כפות (175 גרם) סוכר
    • 1/2 כוס (120 מ"ל) ריוויון
    • 1/3 כוס (80 מ"ל) שמן
    • 1/2 כוס (120 מ"ל) מים/קפה (חם)
    • 1 כפית תמצית וניל
    • 12 עוגיות אוראו

    לקרם אוראו:

    • 115 גרם חמאה, רכה
    • ½1 כוסות (190 גרם) אבקת סוכר
    • 1 כפית תמצית וניל
    • 4 עוגיות אוראו, מרוסקות
    • 2-3 כפות חלב/שמנת מתוקה

    לקישוט:

    • עוגיות אוראו/מיני אוראו
הוראות הכנה
  1. הכנת הקאפקייקס: מחממים תנור ל180 מעלות. מרפדים תבנית קאפקייקס של 12 כוסות נייר. מניחים עוגיית אוראו אחת בתחתית כל נייר קאפקייק. מניחים בצד.
  2. בקערה גדולה מנפים קמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח. מוסיפים סוכר, מערבבים ומניחים בצד.
  3. בקערה נפרדת טורפים את כל החומרים הרטובים חוץ מהקפה/מים.
  4. מוסיפים חומרים יבשים לחומרים הרטובים ומקציפים רק עד לאיחוד. לא לערבב יתר על המידה.
  5. יוצקים את הבלילה לכוסות הקאפקייקס. אופים במשך 18-20 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מניחים להתקרר לחלוטין.
  6. הכנת קרם החמאה: בקערה גדולה טורפים חמאה עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה, כ-4-5 דקות. מקציפים פנימה אבקת סוכר, 1/2 כוס בכל פעם, מקציפים בין לבין. מוסיפים תמצית וניל, חלב ומקציפים עד להטמעה. מוסיפים פירורי אוראו ומקפלים עד לאיחוד. מעבירים לשק זילוף.
  7. מזלפים בצורה הרצויה.
  8. קישוט הקאפקייקס: מעל הקאפקייק מניחים מיני אוראו, עוגיית אוראו שלמה או עוגיית אוראו חצויה.
תגובות (2)
  • ל
    ליאורה
    25/11/2023

    היי שבוע טוב חייבת לציין שהבלוג והאוכל פשוט מדהים האם במקום ריוויון אפשר פשוט לשים חלב?

    הגב
  • The Cooking Foodie logo
    The Cooking Foodie
    27/11/2023

    תודה רבה! אפשר, אבל חייב לציין שהריוויון משפר את המרקם פלאים. ניתן גם להכין ריוויון ביתי: מערבבים 1/2 כוס חלב עם חצי כף חומץ, נותנים לעמוד כמה דק וזה מוכן לשימוש.

    הגב
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות