פאי חמאת בוטנים ללא אפייה

פאי חמאת בוטנים ללא אפייה

18/1/2022
5 כוכבים (1 הצבעות)
...
מתכון לפאי חמאת בוטנים ללא אפיה. מתכון לקינוח קליל, טעים ועשיר במיוחד. המתכון לא מצריך אפיה או אפיה. מתכון פשוט שאפשר להכין ביחד עם הילדים.
רמת קושי
קל
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות
מטבח
אמריקאי
מצרכים
    לקלתית:
    • 25 עוגיות אוראו
    • 1/3 כוס חמאה, מומסת (85 גרם) 
     
    למילוי:
    • 1 כוס חמאת בוטנים (250 גרם) 
    • 225 גרם גבינת שמנת, רכה
    • 3/4 כוס אבקת סוכר (95 גרם)
    • 1 כפית תמצית וניל
    • 1 כוס שמנת מתוקה, קרה (240 מ"ל)
     
    לקישוט:
    • שוקולד מומס
    • בוטנים קצוצים 

הוראות הכנה

1. מכינים את הקלתית: במעבד מזון או בשקית זיפלוק מרסקים את העוגיות לפירורים עדינים. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים עד לאיחוד. מהדקים את התערובת לתחתית ולדפנות התבנית (גודל 23 ס"מ תבנית מתפרקת). מכניסים למקרר בזמן שמכינים את המילוי.
 
2. בקערה גדולה מערבלים חמאת בוטנים וגבינת שמנת עד לאיחוד. מוסיפים אבקת סוכר, תמצית וניל ומערבלים עד לאיחוד ומרקם חלק.
 
3. בקערה נפרדת מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה. מקפלים בעדינות לתערובת חמאת הבוטנים.
 
4. מורחים באופן שווה על הקלתית ומכניסים למקרר למשך הלילה.
 
5. לפני ההגשה מזלפים מעט שוקולד מומס ומפזרים בוטנים קצוצים.

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות