הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל180 מעלות.
2. משרים את הלחם בחלב הקוקוס ומניחים בצד.
3. במחבת גדולה מחממים שמן, מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים במשך 4-5 דקות. מוסיפים שום ומטגנים במשך דקה אחת. מוסיפים כורכום, אבקת קארי, כמון ומבשלים במשך דקה אחת.
4. מוסיפים את הבקר, מבשלים עד שהבשר שחום, תוך ערבוב מדי פעם. מוסיפים את הצ'אטני ומערבבים. מוסיפים 1/2 כוס מים (או ציר בקר) ומבשלים במשך 5-10 דקות.
5. סוחטים את הלחם שהושרה, ושומרים את החלב להמשך. מוסיפים את הלחם לתערובת הבשר ומערבבים היטב.
6. מורחים את התערובת על תבנית באופן שווה.
7. לחלב הקוקוס שנותר מוסיפים עוד 1/2 כוס חלב קוקוס, מוסיפים 2 ביצים, מלח ופלפל. מערבבים עד לאיחוד. יוצקים מעל תערובת הבשר ומסדרים מעל עלי דפנה.
אופים במשך 30-35 דקות או עד שמתייצבת שכבת הביצה.
אני לא אוכלת גלוטן, האם אפשר להחליף את הלחם הלבן בקמח אורז או תחליף אחר ללא גלוטן?
הגבבובוטי לא אמור להיות עם דלעת?? קניתי במיוחד (: איך הופכים לצמחוני? אכלנו בובוטי צמחוני מצויינים בדר אפריקה
הגבאז מה תפקיד הגזרים? לא ציינתם במתכון
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר