הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל175 מעלות.
2. קוצצים את השוקולד ומחלקים ל1/3 ו2/3 שליש. מניחים 2/3 בקערה חסינת חום, מוסיפים חמאה. מניחים את הקערה מעל סיר עם מים מבעבעים (בן מארי) וממיסים את השוקולד והחמאה.
3. מורידים מהאש, מוסיפים שמן, תמצית וניל, סוכר לבן וסוכר חום. מערבבים היטב.
4. מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מערבבים שהביצה נטמעת בתערובת לפני הוספת הביצה הבאה.
5. מנפים פנימה קמח וקקאו, מוסיפים מלח ומערבבים עד לאיחוד מלא. מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים שוב.
6. מעבירים את התערובת אל תבנית מרופדת בנייר אפייה.
7. אופים במשך 20-25 דקות. נותנים להתקרר 15-20 דקות וחותכים לריבועים.
הי, המתכונים שלך ממש מעולים ואני נהנית מהם מאוד! יש אפשרות להמיר את החמאה בשמן קוקוס או קנולה? ואם כן, מה היחס? תודה!!
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר