8/4/2024
                        
                        
                            
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                            
                            5 כוכבים
                            (1 הצבעות)
                        
                            
                                ...
                            
                            
                        
                     
                    
                        
                            מתכון לקינוח בריא וקל להכנה: כוסות שיבול שועל במילוי פטל. קינוח שמכינים בקלי קלות ואוכלים ללא רגשות אשם! 
                        
                     
                    
                                                    
                
                                    
                                
                    
      
                            
                                מצרכים
                                
                                    להכנת הכוסות:
- ¾1 כוסות (157 גרם) שיבולת שועל עבה/דקה
- 1/2 כוס + 2 כפות (140 גרם) חמאת בוטנים טבעית
- 3 כפות סירופ מייפל
להכנת המילוי:
-  150 פטל, טרי או קפוא
- 2 כפות זרעי צ'יה
- 1-2 כפות סירופ מייפל (אופציונלי)
לציפוי:
- 100 גרם שוקולד מריר
- 1 כף שמן קוקוס
 
                        
                                הוראות הכנה
                            
- מכינים את הכוסות: מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את תבנית מאפינס בכוסות נייר.
- מערבבים בקערה שיבולת שועל, חמאת בוטנים וסירופ מייפל.
- לוקחים כ-1-2 כפות מהתערובת, מעבירים לכוסות המאפינס. לאחר מכן, באמצעות ידית של מערוך יוצרים באר כפי שמוצג בסרטון.
- אופים 10-12 דקות.
- מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לחלוטין.
- בינתיים מכינים את המילוי: מועכים את הפטל, מוסיפים זרעי צ'יה, סירופ מייפל (אופציונלי) ומערבבים. מניחים בצד למשך 15 דקות.
- ממלאים כל כוס במלית הפטל.
- מכינים את הציפוי: קוצצים שוקולד מריר ומניחים בקערה חסינת חום, מוסיפים שמן קוקוס וממיסים במיקרוגל בפולסים של 20 שניות.
- מורחים שכבה של שוקולד מומס על המילוי.
- מקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
 
                     
                    
                        
                    
                                
                                    
                                    
                                    
                                    
                                
                                                    
                                    
                                    
                                                        
                
                                    
                                
                        
                    
                 
                
האימייל שלך לא יוצג באתר