הוראות הכנה
1. מכינים את הקאפקייס: מחממים תנור ל180 מעלות. מכינים תבנית מאפינס ומניחים בפנים 12 כוסות נייר/סיליקון.
2. בקערה גדולה מנפים קמח, קקאו, סודה ומלח. מוסיפים סוכר, מערבבים ומניחים בצד.
3. בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים הרטובים.
4. מוסיפים את תערובת הקמח אל התערובת הרטובה ומערבבים עד לאיחוד. לא לערבב יתר על המידה.
5. יוצרים את הבלילה אל התבניות כ3/4 גובה בלבד. אופים במשך 18-20 דקות או עד שמכניסים קיסם שיניים למרכז הקאפקייק והקיסם יוצא יבש. נותנים להתקרר באופן מלא.
6. מכינים את הקרם: בקערה גדולה מקציפים את החמאה עד לקבלת חמאה אוורירית. מוסיפים קקאו ומערבלים עד לאיחוד. בהדרגה מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים עד לאיחוד בין הוספה להוספה. מוסיפים תמצית וניל, שמנת מתוקה ומערבלים עד לאיחוד.
7. מעבירים לשק זילוף ומזלפים על גבי הקאפקייס שהצטננו.
הערות:
• תחליף לריוויון: מערבבים חצי כוס חלב עם חצי כף חומץ. נותנים לעמוד כ5 דקות.
זה המתכון הכי מעצבן בעולםםםםםםםםםםםםםם!!!1
הגבלמה מעצבן? הולכת היום לנסות להכין את זה…
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר