בראוניז אבוקדו בריא ללא גלוטן

בראוניז אבוקדו בריא ללא גלוטן

18/1/2022
4 כוכבים (1 הצבעות)
...
מתכון לבראוניז אבוקדו ללא גלוטן, בריא, ללא תוספת סוכר וקל במיוחד להכנה. אבוקדו בקינוח אולי נשמע מוזר, אבל התוצאה די מעניינת. אם אתם מחפשים קינוח טוב ובריא, כדאי לכם לנסות את הבראוניז הזה.
רמת קושי
קל
מנות
12
זמן הכנה
40 דקות
זמן עבודה
10 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים
    • 1 אבוקדו גדול, בשל
    • 1 בננה, בשלה
    • 1/2 כוס סירופ מייפל (120 מ"ל)
    • 3 ביצים
    • 1/3 כוס אבקת קקאו (40 גרם)
    • 1/2 כוס קמח קוקוס (57 גרם)
    • 1 כפית תמצית וניל
    • 1/4 כפית מלח
    • 1 כפית אבקת סודה לשתייה

הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל180 מעלות. מרפדים תבנית אפייה מרובעת בגודל 20 ס"מ בנייר אפייה, מרססים שמן בתחתית ובדפנות. מניחים בצד.
 
2. מניחים אבוקדו, בננה, סירופ מייפל ותמצית וניל במעבד מזון ומעבדים לעד קבלת תערובת אחידה.
 
3. מעבירים את התערובת לקערה, מוסיפים ביצים ומערבבים רק עד לאיחוד.
 
4. מנפים פנימה קמח קוקוס, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח. מערבבים עד לאיחוד.
 
5. יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים במשך 25 דקות או עד שהקיסם הננעץ במרכז העוגה, יוצא נקי.
 
6. מניחים להתקרר ואז חותכים לגודל הרצוי.

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות