מרק כרובית קרמי

מרק כרובית קרמי

2/11/2021
4 כוכבים (6 הצבעות)
...
אם אתם אוהבים כרובית אתם בטוח תאהבו את המתכון למרק הכרובית הנפלא הזה. מרק כרובית קרמי, סמיך ועשיר. מרק טבעוני, בריא וקל להכנה. ניתן להגיש עם עירית קצוצה וצנוברים או כל תוספת אחרת שאתם אוהבים.
רמת קושי
קל
מנות
6
זמן הכנה
45 דקות
זמן עבודה
15 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    • כרובית בגודל בינוני
    • 1 בצל גדול
    • 1 תפוח אדמה
    • 2-3 גבעולי סלרי
    • 2 שיני שום
    • 1 כפית טימין
    • מלח
    • 1/2 כפית פלפל
    • 1/4 כפית אגוז מוסקט
    • 2.5-3 ליטר ציר ירקות

      להגשה
      :
    • עירית
    • צנוברים קלויים

הוראות הכנה

1. קוצצים בצל, סלרי שום וחותכים תפוח אדמה לקוביות. מפרקים את הכרובים לפרחים קטנים.
 
2. בסיר גדול מחממים שמן זית. מוסיפים בצל, סלרי ושום. מטגנים כ5 דקות על אש נמוכה. מוסיפים תפוח אדמה וכרובית.
 
3. מוזגים פנימה את הציר עד לכיסוי מלא. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים עד שכל הירקות רכים. כ30-35 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
 
4. בעזרת בלנדר מוט טוחנים את המרק עד שיוצא מרקם חלק.
 
5. מחזירים לאש, מוסיפים אגוז מוסקט, בודקים תיבול ואם יש צורך מתקנים. מבשלים על אש נמוכה כ5-10 דקות.

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות