מקלות קישואים אפויים

מקלות קישואים אפויים

11/11/2021
3.5 כוכבים (6 הצבעות)
...
מתכון קל, טעים ופשוט למקלות קישואים (זוקיני) אפויים בתנור. קריספי מבחוץ ורך מבפנים. חטיף שלא תוכלו להפסיק לאכול.
רמת קושי
קל
מנות
5
זמן הכנה
1 שעה
זמן עבודה
30 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    • 3-4 קישואים
    • 2 ביצים
    • 160 גרם פירורי לחם
    • 50 גרם פרמזן מגורד
    • 1/2 כוס (70 גרם) קמח
    • 1 כפית מלח
    • 1/4 כפית פלפל שחור
    • 1/2 כפית פפריקה
    • 1 כפית אורגנו
    • 1/2 כפית אבקת שום

הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל220 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפיה או נייר אלומיניום, מרססים במעט שמן ומניחים בצד.
 
2. מכינים 3 קערות: בקערה אחת טורפים את הביצים, בקערה שניה, שמים קמח, בקערה השלישית מערבבים פירורי לחם עם גבינת פרמזן והתבלינים.
 
3. חותכים את קצוות הקישואים, חותכים את הקישוא לחצי לרוחב, אחר כך חותכים לאורך, כל חתיכה כזאת חותכים ל4 מקלות.
 
4. מכסים את חתיכות הקישואים בקמח, אחר כך טובלים בביצה ולבסוף מכסים בתערובת פירורי הלחם. חוזרים על הפעולה עם כל חתיכות הקישואים.
 
5. מסדרים על תבנית האפיה, מרססים במעט שמן או מזלפים שמן זית.
 
6. אופים במשך 30 דקות, כשאר לאחר 15 דקות הופכים את הקישואים.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות