קנלוני תרד וגבינות

קנלוני תרד וגבינות

2/11/2021
3.5 כוכבים (3 הצבעות)
...
מתכון לקנלוני תרד וגבינות, מנה טעימה ומנחמת! אם אתם אוהבים אוכל איטלקי המנה הטעימה והצבעונית הזו היא לגמרי בשבילכם.
רמת קושי
קל
מנות
6
זמן הכנה
1 שעה
זמן עבודה
15 דקות
מטבח
איטלקי
מצרכים

    • 2 כפות שמן זית
    • 2 שיני שום
    • 350 גרם תרד
    • חבילה 1 (250 גרם קנלוני)
    • 350 גרם גבינת ריקוטה
    • 50 גרם גבינת פרמזן
    • מלח
    • פלפל
    • גרידה מלימון אחד
    • 1/4 כפית אגוז מוסקט
    • 400 גרם רוטב עגבניות
    • 250 גרם מוצרלה

הוראות הכנה

1. מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות.
 
2.במחבת עם שמן זית מטגנים במשך 1-2 דקות שיני שום כתושות.  
 
3.מוסיפים תרד טרי, מבשלים 4-5 דקות. מסירים מהאש ומניחים להתקרר. כשמתקרר קוצצים את התרד.
 
4.בקערה גדולה מערבבים יחד ריקוטה, תרד קצוץ, גבינת פרמזן, גרידת לימון, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
 
5.כשהמים בסיר רותחים מוסיפים את הקנלוני. מבשלים  במשך 6-7 דקות ומעבירים למים קרים.
 
6. מחממים תנור ל180 מעלות.
 
7. מעבירים את המילוי לשק זילוף וממלאים את כל צינורות הקנלוני.
 
8. יוצקים 4-6 כפות מרוטב העגבניות לבסיס תבנית אפייה גדולה (20 * 30 ס"מ). מניחים את הצינורות, זה לצד זה. יוצקים מעל את רוטב העגבניות הנותר. מפזרים מעל גבינת מוצרלה מגוררת.
 
9. מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף ואופים  במשך 15 דקות, לאחר 15 דקות מסירים את נייר הכסף ואופים  במשך 15 דקות נוספות.

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות