קרפ שיבולת שועל ותרד

קרפ שיבולת שועל ותרד

21/11/2023
4.5 כוכבים (3 הצבעות)
...
מתכון בריא לקרפ שיבולת שועל ותרד. קרפים בריאים, צבעוניים וקלים להכנה. מתכון מושלם למי שרוצה לפנק את עצמו בארוחת בוקר בריאה ומזינה.
רמת קושי
קל
מנות
12
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים
    • 1 כוס (90 גרם) שיבולת שועל
    • קורט מלח
    • 1 כפית סוכר (אופציונלי)
    • 2 ביצים (בינוניות)
    • 1¼ כוסות (300 מ"ל) חלב/מים
    • 30-40 גרם תרד
הוראות הכנה
  1. מכניסים שיבולת שועל לבלנדר חזק וטוחנים לכדי קמח. הערה: ניתן להשתמש בקמח שיבולת שועל קנוי.
  2. מוסיפים מלח, ביצים סוכר וחלב/מים. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים תרד ומערבבים שוב עד לקבלת מרקם חלק.
  3. מחממים מחבת טפלון קטנה על אש נמוכה-בינונית.
  4. יוצקים כ-1/4 כוס מהבלילה למחבת החמה. מפזרים את הבלילה באופן שווה ליצירת קרפ דק. מבשלים דקה, הופכים ומבשלים עוד 20-30 שניות.
  5. חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה.
  6. מגישים עם קוטג', גבינת שמנת, יוגורט, חמאת אגוזים, ריבה ועוד.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות