מתכון לקציצות תרד

מתכון לקציצות תרד

28/5/2023
4.5 כוכבים (5 הצבעות)
...
מתכון לקציצות תרד בריאות וקלות להכנה - אם אתם מחפשים רעיונות למתכונים תרד, הגעתם למקום הנכון. מתכון קליל ושפוט להכנת קציצות תרד טעימות ומלאות בערכים תזונתיים טובים. קציצות ירוקות מושלמות לקחת ללימודים או לעבודה. היופי במתכון הזה שניתן לגוון ולהכין אותו עם שאריות קינואה/אורז/עדשים או סתם להכין עם קמח או סולת.
רמת קושי
קל
מנות
12
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים
    • 2 כפות שמן זית
    • 1 בצל, קצוץ
    • 2-3 שיני שום, כתושות
    • 600 גרם תרד
    • 1/3 כוס שיבולת שועל/סולת/קמח או קינואה/אורז/עדשים (מבושלות)
    • 1-2 כפות קמח
    • 2 ביצים
    • מלח לפי הטעם
    • פלפל לפי הטעם
    • 1 כפית פפריקה
    • 1 כפית אורגנו
    • בצל ירוק (אופציונלי)
    • מגישים עם יוגורט
הוראות הכנה
  1. במחבת גדולה מחממים 2 כפות שמן זית, מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים במשך 5 דקות. מוסיפים שום ומטגנים במשך דקה.
  2. מוסיפים תרד ומבשלים עד שהוא מאבד מנפחו, כ-5-6 דקות.
  3. מסננים כמה שיותר את הנוזלים מהתרד. מעבירים לקרש חיתוך, קוצצים גס.
  4. מעבירים לקערה, מוסיפים ביצים ומערבבים היטב. מוסיפים תבלינים, שיבולת שועל, קמח ומערבבים עד לאיחוד.
  5. מחממים שמן זית במחבת גדולה, לוקחים 1-2 כפות מהתערובת ומטגנים במשך 3 דקות או עד להזהבה, הופכים ומבשלים במשך 3 דקות או עד להזהבה.
  6. אם אתם מעדיפים לאפות את הקציצות: מחממים תנור ל180 מילות, לוקחים 1-2 כפות מהבלילה על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-15-20 דקות או עד להשחמה.
  7. מגישים עם יוגורט וסלט.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות