פסטה ברוטב אבוקדו

פסטה ברוטב אבוקדו

2/11/2021
3 כוכבים (9 הצבעות)
...
מתכון לפסטה ברוטב אבוקדו קרמי - מנה פשוטה להכנה, טעימה ועשירה ובריאה. אם מוותרים על הפרמזן אז המנה הופכת להיות גם טבעונית!
רמת קושי
קל
מנות
4
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
10 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    • 2 אבוקדו בשלים
    • 300 גרם ספגטי או סוג אחר של פסטה
    • 2 כפות מיץ לימון טרי
    • 3 כפות שמן זית
    • 1/4 כוס צנוברים
    • 1/4 כוס עלי בזיליקום
    • 2 שיני שום
    • מלח
    • פלפל
    • פרמזן (אופציונלי)

הוראות הכנה

1. מניחים במעבד מזון אבוקדו קלוף, מיץ לימון, שמן זית, צנוברים, שיני שום כתושות, עלי בזיליקום, מלח ופלפל. מעבדים עד קבלת תערובת חלקה. מניחים בצד.
 
2. מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים. מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן. מסננים את הפסטה ומעבירים לקערה גדולה. שומרים בצד 1/4-1/2 כוס ממי הבישול.
 
3. יוצקים את רוטב האבוקדו על הפסטה. מוסיפים 1/4 כוס (או יותר) מי בישול לקערה ומערבבים עד לאיחוד. מגישים מיד.
 
4. מפזרים מעל פרמזן מגורד (אופציונלי).

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות