פסטה ברוטב חומוס – שילוב לגיטימי או הזוי?

פסטה ברוטב חומוס – שילוב לגיטימי או הזוי?

9/4/2023
5 כוכבים (1 הצבעות)
...
כולם מכירים ואוהבים חומוס, כולם גם אוהבים פסטה. אך האם חשבתם לשלב בין השנים? פסטה ברוטב חומוס! לחלקכם זה יכול להישמע ביזארי ולחלקכם זה יכול להישמע טעים. האם היא שתוצאה עשויה להפתיע רבים מכם כי התוצאה שמתקבלת היא מנת פסטה, חלק, קרמית, עשירה וטעימה.
רמת קושי
קל
מנות
5
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים
    • 1 קופסת גרגרי חומוס
    • 1 שן שום
    • 3-4 כפות טחינה
    • 2 כפות שמן זית
    • מיץ מלימון אחד
    • 1 כפית מלח
    • 1 בצל סגול/לבן, קצוץ
    • 100 גרם עגבניות מיובשות
    • 100 גרם תרד
    • 60-80 מ"ל מי פסטה
    • 200 גרם פסטה
הוראות הכנה
  1. ממלאים סיר גדול במים, מוסיפים 1 כף מלח ומביאים לרתיחה.
  2. במעבד מזון או בבלנדר חזק מניחים חומוס, שום, טחינה, שמן זית, מיץ לימון ומלח. מעבדים עד לקבלת מרקם חלק. מניחים בצד.
  3. במחבת גדולה מחממים 2 כפות שמן זית. מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים במשך 5-6 דקות. מוסיפים עגבניות מיובשות ומבשלים 1-2 דקות. מוסיפים תרד ומבשלים במשך דקה.
  4. כשהמים רותחים מוסיפים את הפסטה ומבשלים לדרגת אל-דנטה לפי הוראות היצרן.
  5. מוסיפים את החומוס, מי בישול הפסטה ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים את הפסטה ומערבבים עד לאיחוד. אם יש צורך, מוסיפים עוד מי פסטה.
  6. מגישים ונהנים!
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות