חטיף חומוס קלוי קריספי

חטיף חומוס קלוי קריספי

30/10/2022
3 כוכבים (4 הצבעות)
...
מתכון לחטיף חומוס קלוי קריספי טעים במיוחד. אם אתם אוהבים חטיפים, אתם חייבים לנסות את המתכון הזה: גרגרי חומוס קלויים בתנור, מתובלים בתבלינים ממכירים שנותנים תוצאה לא פחות ממושלמת. החטיף הזה טבעוני, מלא בחלבון, בריא, קל להכנה והכי חשוב, טעים! חטיף מושלם לצפיה במשחקים, לאירוח, לימי הולדת ועוד.
רמת קושי
קל
מנות
4
זמן הכנה
45 דקות
זמן עבודה
5 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים
    • 1 פחית שימורים (290 גרם) חומוס – משקל לאחר סינון
    • 2 כפות שמן זית
    • 1/2 כפית מלח
    • פלפל שחור לפי הטעם
    • 1/2 כפית פפריקה
    • 1/2 כפית כמון
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל200 מעלות.
  2. פותחים את קופסת החומוס ושופכים את החומוס למסננת. שוטפים את החומוס תחת מים זורמים.
  3. מניחים את גרגירי החומוס על מגבת מטבח ומייבשים אותם.
  4. מעבירים את החומוס לקערה. מוסיפים שמן זית, מלח ומערבבים עד לציפוי אחיד.
  5. מעבירים את החומוס לתבנית אפייה ומפזרים בשכבה אחת.
  6. אופים כמשך 30-40 דקות, או עד להזהבה ופריכות. כל 10-15 דקות מוציאים מהתנור ומערבבים.
  7. כאשר הגרגירים זהובים ופריכים, מוציאים את גרגירי החומוס מהתנור ומפזרים פפריקה, כמון ופלפל שחור. מערבבים עד לציפוי אחיד.
  8. מגישים!

הערות:

  • מומלץ להכין כפויות כפולות מכיוון שלחטיף הזה יש נטיה להיעלם מהר מאוד.
  • ניתן לתבל בכל תבלים שאוהבים: כמון, פפריקה, כורכום, קארי, גארם מסאלה, פפריקה חריפה, עשבי תיבול מיובשים ועוד.
  • חשוב לא להוסיף את התבלינים מיד בהתחלה, אחרת הם עלולים להישרף בזמן האפיה.
תגובות (1)
  • ש
    שלומית
    5/1/2024

    מיאווו נראה טעים

    הגב
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות