מתכון למוס טריקולד בכוסות

מתכון למוס טריקולד בכוסות

23/12/2021
3 כוכבים (28 הצבעות)
...
מתכון למוס טריקולד בכוסות - אם אתם מחפשים מתכון לקינוחי כוסות אישיים , זה ה-מתכון בשבילכם. 3 שכבות של מוס שוקולד. קינוח שמתאים לחגים, לשבתות, לאירוח, לילדים ולמבוגרים כאחד. קינוח פשוט להכנה וטעים במיוחד!
רמת קושי
קל
מנות
8
זמן הכנה
1 שעה
זמן עבודה
1 שעה
מטבח
עולמי
מצרכים
    למוס שוקולד מריר:
    • 115 גרם שוקולד מריר
    • 1 כוס ( 240 מ"ל) שמנת מתוקה, מחולקת
     
    למוס שוקולד חלב:
    • 115 גרם שוקולד חלב
    • 1 כוס ( 240 מ"ל) שמנת מתוקה, מחולקת
     
    למוס שוקולד לבן:
    • 115 גרם שוקולד לבן
    • 1 כוס ( 240 מ"ל) שמנת מתוקה, מחולקת
הוראות הכנה
1. קוצצים כל שוקולד לחתיכות קטנות, ומעבירים ל3 קערות חסינות חטם. לכל קערה מוסיפים ¼ כוס (60 מ"ל) שמנת מתוקה.
 
2. ממיסים כל שוקולד (אחד בכל פעם) מעל סיר עם מים מבעבעים (בן מארי). מניחים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
 
3. כשאר כל השוקולדים התקררו, מקציפים את כל השמנת שנותרה (540 מ"ל) לקצפת יציבה אך רכה. 
 
4. מקפלים 1/3 מהקצפת אל כל שוקולד. מקפלים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. מעבירים לשק זילוף.
 
5. מזלפים את מוס השוקולד המריר אל תחתית כוסות הגשה, מעבירים ל15 דקות התייצבות במקרר. אחר כך, מזלפים את מוס שוקולד החלב, מעבירים להתייצבות של 15 דקות במקרר. לבסוף מזלפים את מוס שוקולד הלבן. מעבירים להתייצבות במקרר למשך 3 שעות לפחות.
 
 
הערות:
• ישנן שתי אפשרויות להקצפת הקצפת: 1. להקציף פעם אחת כל כל השמנת (540 מ"ל) ואז לחלק באופן שווה ל3. האופציה הזאת יותר פושטה אבל לא הכי מדיקת כי קשה לחלק באופן מדויק לפי העין. 2. מחלקים את השמנת ל3 חלקים שווים (180מ"ל), מקציפים לקצפת ואז מקפלים אל השוקולד המומס.
• לא חייבים להשתמש בשקי זילוף. ניתן להעביר לכוסות ההגשה בעזרת כפית או כלי אחר.
• ניתן לשמור במקרר במשך 4 ימים.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות