מתכון לקאצ'ו אה פפה

מתכון לקאצ'ו אה פפה

16/1/2022
3.5 כוכבים (5 הצבעות)
...
קאצ'ו אה פפה - מנת פסטה רומאית מסורתית. פירוש שם המנה "גבינה ופלפל". לפסטה איטלקית הקלאסית הזו נדרשים 4 מרכיבים ו -20 דקות עבודה בלבד. התוצאה מדהימה: פסטה קרמית ועשירה!
רמת קושי
קל
מנות
4
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות
מטבח
איטלקי
מצרכים
    • 200 גרם גבינת פקורינו
    • 1 כף פלפל שחור
    • 300 גרם פסטה
    • מלח

הוראות הכנה

1. ממלאים סיר גדול בכ -3 ליטר מים. מוסיפים 1 כף מלח ומביאים לרתיחה.
 
2. בינתיים מגרדים את הגבינה ומניחים בקערה. מניחים בצד.
 
3. קולים את גרגירי הפלפל על מחבת יבשה כ 2-3 דקות. מעבירים למכתש ועלי וכותשים.
 
4. כשהמים רותחים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים 3 דקות פחות מהוראות היצרן.
 
5. כשהפסטה מבושלת במשך 5 דקות, מניחים את הפלפל הגרוס חזרה למחבת היבשה, מוסיפים את מי הפסטה ומבשלים. בשלב זה מכינים את משחת הגבינה: בקערה עם הגבינה המגורדת, מוסיפים1/2 כוס מי פסטה ומערבבים עד להיווצרות משחה חלקה. מניחים בצד.
 
6. מוסיפים את הפסטה למחבת, ואז מוסיפים כ 1/2 מי פסטה ומערבבים. מבשלים את הפסטה במשך 2-3 דקות, מוסיפים עוד מי פסטה לפי הצורך.
 
7. מכבים את האש, מוסיפים את משחת הגבינה, מערבבים עד שכל הגבינה נמסה וקרמית.
 
8. מגישים מיד!

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות