עוגת גבינה קינדר בואנו ללא אפייה

עוגת גבינה קינדר בואנו ללא אפייה

9/12/2021
2 כוכבים (8 הצבעות)
...
מתכון לעוגת גבינה קינדר בואנו ללא אפייה. העוגה המרשימה הזאת מתאימה לימי הולדת, לחג השבועות או לכל אירוע אחר. המתכון הזה לעוגת גבינה הוא פשוט להכנה, ללא צורך באפייה ובטכניקות בישול מתקדמות.
רמת קושי
קל
מנות
12
זמן הכנה
1 שעה
זמן עבודה
30 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    לקלתית:
    • 170 גרם פתי בר
    • 2 חטיפי קינדר בואנו
    • 90 גרם חמאה מומסת
     
    למילוי:
    • 500 גרם גבינת שמנת
    • 2/3 (160 מ"ל) שמנת מתוקה, קרה
    • 50 גרם אבקת סוכר
    • 280 גרם חטיפי קינדר
    • 1 כפית תמצית וניל
    • 8 גרם ג'לטין + 40 מ"ל מים קרים
     
    לקישוט:
    • 2 חטיפי קינדר בואנו
    • 20 גרם שוקולד חלב, מומס
    • 1/2 כוס (120 מ"ל) שמנת מתוקה, קרה
    • 2 כפות (15 גרם) אבקת סוכר
    • 1 כפית תמצית וניל

הוראות הכנה
1. לקלתית: במעבד מזון מרסקים את הביסקווטים ואת הקינדר, מוסיפים חמאה ומעבדים עד לאיחוד. מעבירים לתבנית קפיצית בקוטר 20 ס"מ. משטחים את שכבת הביסקוויטים ומעבירים למקרר בזמן שמכינים את המילוי.
 
2. למילוי: בקערה קטנה מערבבים את הג'לטין והמים, מניחים בצד לכ10 דקות לספוח.
 
3. בקערה גדולה מערבבים את גבינת השמנת ואבקת הסוכר. ממיסים את הקינדר במיקרו בפולסים של 15 שניות עד שהכל נמס. מוסיפים אל תערובת הגבינה ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. מוסיפים שמנת מתוקה, תמצית וניל ומקציפים עד לקבלת תערובת אוורירית.
 
4. ממיסים את הג'לטין במיקרו במשך 15 שניות. מוסיפים 2 כפות מתערובת עוגת הגבינה אל הג'לטין ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים בחזרה אל תערובת עוגת הגבינה ומערבבים עד לאיחוד מלא. 
 
5. יוצקים על גבי הקלתית ומעבירים להתייצבות במקרר למשך 6 שעות לפחות.
 
6. קישוט העוגה: מחלצים את העוגה מהתבנית. מזלפים את השוקולד המומש על גבי העוגה כפי שניתן לראות בסרטון. בקערה, מקציפים שמנת, אבקת סוכר ותמצית וניל עד לקצפת יציבה. מעבירים לשק זילוף ומזלפים את הקצפת על גבי העוגה. חותכים 2 חטיפים קינדר בואנו לקוביות ומניחים כל קוביה על גבי הקצפת.

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות