פאווה – עוגת ביסקוויטים ברזילאית

פאווה – עוגת ביסקוויטים ברזילאית

17/5/2023
4.5 כוכבים (4 הצבעות)
...
פאווה – מתכון לעוגת ביסקוויטים ברזילאית קלה להכנה שמורכבת משכבות של בישקוטים, חלב מרוכז, שוקולד ועוד. קינוח ברזילאי קל להכנה וטעים במיוחד.
רמת קושי
קל
מנות
16
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 Minutes
מטבח
ברזילאי
מצרכים

    לקרם:

    • 2 חלמונים
    • 1 פחית (400 גרם) חלב מרוכז ממותק
    • 1 כוס (240 מ"ל) חלב
    • 3 כפות קורנפלור
    • 1 כפית תמצית וניל
    • 200 מ"ל שמנת מתוקה

     להרכבה:

    • בישקוטים
    • 1 כוס (240 מ"ל) חלב

    גנאש שוקולד:

    • 100 גרם שוקולד מריר
    • 1/2 כוס (120 מ"ל) שמנת מתוקה

    לקישוט:

    • שבבי שוקולד מריר
הוראות הכנה
  1. הכנת הקרם: בסיר מערבבים קורנפלור, חלב מרוכז ממותק וחלמונים. מערבבים עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים חלב ותמצית וניל ומערבבים עד לאיחוד.
  2. מחממים על אש בינונית תוך כדי ערבוב מתמיד עד שמסמיך.
  3. מכבים את האש, מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים עד לאיחוד. מניחים להתקרר.
  4. הרכבה: טובלים את הבישקוטים בחלב ומסדרים אותם בתחתית כלי בגודל קטן בינוני. מורחים 1/2 מכמות הקרם. חוזרים על הפעולה פעם נוספת. מקררים לפחות 4 שעות.
  5. מכינים את הגנאש: קוצצים את השוקולד ומניחים בקערה חסינת חום. בסיר קטן מחממים את השמנת, כאשר מגיע לסף רתיחה מסירים מהאש ויוצקים על השוקולד. מניחים לעמוד במשך 1-2 דקות ומערבבים עד להמסה וקבלת מרקם חלק.
  6. יוצקים את הגנאש על העוגה ומכניסים למקרר למשך-30 דקות לפחות לפני ההגשה.
  7. לפני ההגשה מפזרים שבבי שוקולד מריר מעל.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות