קציצות בשר וכרוב - מתכון סופר פשוט וטעים!

קציצות בשר וכרוב - מתכון סופר פשוט וטעים!

22/12/2021
4 כוכבים (7 הצבעות)
...
מתכון לקציצות בשר וכרוב אפויות בתנור. מתכון לקציצות בקר קלות להכנה וקלות בטעם. במתכון קציצות בשר דחוסות וכבדות אתם חייבים לנסות את הקציצות הקלילות האלו. מתכון מאוד פשוט להכנה, זול וללא טיגון.
רמת קושי
קל
מנות
5
זמן הכנה
45 דקות
זמן עבודה
15 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים
    • 350 גרם כרוב
    • 1/2 בצל
    • מים רותחים
    • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
    • 2 שיני שום כתוש
    • 250 גרם בשר טחון
    • 1 ביצה
    • 2 כפות מיונז
    • מלח לפי הטעם
    • פלפל שחור לפי הטעם
    • 6 כפות (50 גרם) קמח 
    • 1/2 כפית סודה לשתיה
     
    לרוטב:
    • 3 כפות מיונז
    • 3 כפות רוטב צ'ילי
    • 1 כף פטרוזיליה קצוצה
הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל200 מעלות.
 
2. קוצצים דק את הכרוב והבצל. מעבירים לקערה גדולה, מכסים במים רותחים ונותנים לעמוד במשך 5 דקות. מסננים היטב ומניחים בקערה.
 
3. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, שום כתוש, בשר טחון, ביצה, מיונז, מלח, פלפל, סודה לשתיה וקמח. מערבבים היטב.
 
4. יוצרים כדורים/קציצות ומסדרים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה. 
 
5. אופים במשך 25-30 דקות או עד שהקציצות מזהיבות-משחימות.
 
6. בנתיים מכינים את הרוטב: בקערה קטנה מערבבים מיונז, צ'ילי ופטרוזוליה קצוצה. 
 
7. מגישים יחד עם הרוטב ונהנים!
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות