31/3/2022
5 כוכבים
(2 הצבעות)
...
מתכון לפטריות ממולאות רכות, עירות וטעימות להפליא. פטריות ממלואות בפטריות, בצל, גבינה ועוד. מנת צד מושלמת לכל שולחן ולכל אירוע. זהירות, זה ממכר!
מצרכים
- 650 גרם פטריות שמפיניון, בגודל בינוני/גדול
- 3 כפות שמן זית 1
- בצל, קצוץ
- 3 שיני שום, כתושות
- 1/2 כוס גבינת גרוייר, מגורדת
- מלח לפי הטעם
- פלפל לפי הטעם
- 1 כפית אורגנו
- 1 כפית טימין
- ¼ כוס רוטב עגבניות
- פרמזן
- 2 כפות פטרוזיליה, קצוצה
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל200 מעלות.
- מפרידים את הרגל מראש הפטריות ומניחים את ראשי הפטריות בתבנית אפייה.
- קוצצים את הרגלי הפטריות ומניחים בצד.
- במחבת בגודל בינוני מחממים שמן זית. מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים עד להזהבה, מוסיפי שום כתוש ומבשלים במשך דקה. מוסיפים את רגלי הפטריות הקצוצות ומטגנים במשך 4-5 דקות. מתבלים במלח, פלפל, אורגנו וטימין.
- מוסיפים רוטב עגבניות ומבשלים במשך 2-3 דקות.
- מסירים מהאש, מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, גבינה ומערבבים היטב.
- ממלאים את הפטריות בתערובת ומניחים אותן על תבנית אפייה.
- מפזרים על כל פטרייה גבינת פרמזן. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 10 דקות, מסירים את נייר הכסף ואופים במשך 10-15 דקות נוספות.
- מגישים לצד הרוטב האהוב עליכם.
האימייל שלך לא יוצג באתר