פטריות מוקפצות ברוטב חמאה ושום

פטריות מוקפצות ברוטב חמאה ושום

16/1/2022
4 כוכבים (6 הצבעות)
...
פטריות מוקפצות ברוטב חמאה ושום – מתכון קליל, טעים וממכר. אם אתם מחשפים מתכון למנת צד או מתאבן, זו בדיוק המנה בשבילכם!
רמת קושי
קל
מנות
5
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים
    • 450 גרם פטריות
    • 1 כף שמן זית
    • 45 גרם חמאה
    • 4-5 שיני שום, קצוצים דק
    • 1 בצל קטן, קצוץ
    • 3 כפות יין לבן (אופציונלי)
    • מלח לפי הטעם
    • פלפל שחור לפי הטעם
    • 2 כפות פטרוזיליה, קצוצה 

הוראות הכנה

1. במחבת גדולה מחממים שמן ו -3 כפות חמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים במשך 3-4 דקות.


2. מוסיפים פטריות ומבשלים עד להשחמה, כ -10 דקות.


3. מוסיפים יין (אופציונלי), ומבשלים עד שהאלכוהול מתאדה, כ -3 דקות.


4. מוסיפים שום ומבשלים תוך כדי ערבוב כ3-4 דקות.


5. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.


6. מכבים את האש, מוסיפים 1 כף חמאה ומערבבים פנימה פטרוזיליה.


7. מגישים!

תגובות (1)
  • מ
    מיכל וקסלר
    9/6/2023

    טעים מאוד וקל להכנה

    הגב
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות