פטריות ממולאות

פטריות ממולאות

31/3/2022
5 כוכבים (1 הצבעות)
...
מתכון לפטריות ממולאות רכות, עירות וטעימות להפליא. פטריות ממלואות בפטריות, בצל, גבינה ועוד. מנת צד מושלמת לכל שולחן ולכל אירוע. זהירות, זה ממכר!
רמת קושי
קל
מנות
6
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
15 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים
    • 650 גרם פטריות שמפיניון, בגודל בינוני/גדול
    • 3 כפות שמן זית 1
    • בצל, קצוץ
    • 3 שיני שום, כתושות
    • 1/2 כוס גבינת גרוייר, מגורדת
    • מלח לפי הטעם
    • פלפל לפי הטעם
    • 1 כפית אורגנו
    • 1 כפית טימין
    • ¼ כוס רוטב עגבניות
    • פרמזן
    • 2 כפות פטרוזיליה, קצוצה
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל200 מעלות.
  2. מפרידים את הרגל מראש הפטריות ומניחים את ראשי הפטריות בתבנית אפייה.
  3. קוצצים את הרגלי הפטריות ומניחים בצד.
  4. במחבת בגודל בינוני מחממים שמן זית. מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים עד להזהבה, מוסיפי שום כתוש ומבשלים במשך דקה. מוסיפים את רגלי הפטריות הקצוצות ומטגנים במשך 4-5 דקות. מתבלים במלח, פלפל, אורגנו וטימין.
  5. מוסיפים רוטב עגבניות ומבשלים במשך 2-3 דקות.
  6. מסירים מהאש, מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, גבינה ומערבבים היטב.
  7. ממלאים את הפטריות בתערובת ומניחים אותן על תבנית אפייה.
  8. מפזרים על כל פטרייה גבינת פרמזן. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 10 דקות, מסירים את נייר הכסף ואופים במשך 10-15 דקות נוספות.
  9. מגישים לצד הרוטב האהוב עליכם.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות