חיתוכיות עוגת גבינה אוראו

חיתוכיות עוגת גבינה אוראו

29/11/2021
3 כוכבים (3 הצבעות)
...
מתכון לחיתוכיות עוגת גבינה אוראו - עוגה שמשלבת בתוכה חמוץ, מתוקה ועם עדינים ומוכרים של עוגיות אוראו המוכרות. המתכון הזה לעוגת גבינה הוא פשוט וכל אחד יכול להכין אותו. מתאים לימי הולדת, לחג השבועות או לכל אירוע אחר.
רמת קושי
קל
מנות
12
זמן הכנה
¼1 שעות
זמן עבודה
20 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    לתחתית:
    • 26 עוגיות אוראו
    • 60 גרם חמאה מומסת
     
    למילוי:
    • 560 גרם גבינת שמנת
    • 160 גרם שמנת חמוצה
    • 12-16 עוגיות אוראו, מרוסקות
    • 175 גרם סוכר
    • 3 ביצים, בטמפרטורת החדר
    • 1 כפית תמצית וניל

הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל160 מעלות.
 
2. במעבד מזון או בשקית זיפלוק מרסקים את העוגיות לכדי פירורים, מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים. 
 
3. משטחים על גבי תבנית מרובעת בגודל 22X22 ס"מ או תבנית מלבנית בגודל 20X25 ס"מ מרופדת בנייר אפייה. אופים במשך 10 דקות. נותנים להצטנן בזמן שמכינים את המילוי.
 
4. בקערה גדולה מערבלים גבינת שמנת, תמצית וניל וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים שמנת חמוצה ומערבלים עד לאיחוד. מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, מוסיפים את היצב הבאה רק לאחר שהקודמת התאחדה. לא לערבב יותר מדי.
 
5. מוסיפים את העוגיות המרוסקות אל הבלילה ומקפלים. יוצקים את הבלילה אל התבנית ומפזרים מעל עוד קצת עוגיות אוראו מרוסקות.
 
6. אופים במשך 40-45 דקות, עד שהעוגה כמעט יציבה אך מעט רוטטת במרכז. נותנים להתקרר לטמפרטורת החדר, לאחר מכן מצננים במקרר במשך 4 שעות לפחות.
 
7. מחלצים מתבנית וחותכים לריבועים בגודל הרצוי.

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות