מתכון לחיתוכיות פאי פקאן

מתכון לחיתוכיות פאי פקאן

25/1/2022
5 כוכבים (1 הצבעות)
...
מתכון לחיתוכיות פאי פקאן – אם אתם אוהבים פאי פקאן קלאסי בסגנון אמריקאי, אתם הולכים להשתגע על הגרסה הזאת. קלתית חמאתית, מילוי עשיר, צמיגי וטעים במיוחד, ושכבת פקאן קראצ'ית. קינוח מושלם שכולם אוהבים.
רמת קושי
קל
מנות
16
זמן הכנה
1 שעה
זמן עבודה
10 דקות
מטבח
אמריקאי
מצרכים

    לבסיס:
    • 170 גרם חמאה, רכה
    • 1/2 1 כוסות+1 כף (220 גרם)  קמח 
    • 1/3 כוס (67 גרם) סוכר 
    • 1/4 כפית מלח
     
    למלית:
    • 1/2 1 כוסות (495 גרם) סירופ תירס, בהיר או זהוב 
    • 4 ביצים
    • 2/3 כוסות (133 גרם) סוכר חום, בהיר או כהה
    • 1/4 כפית מלח
    • 2 כפיות תמצית וניל
    • 2 כוסות פקאנים קצוצים

הוראות הכנה

1. הכנת הבסיס: מחממים תנור ל175 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה בגודל 22*33 ס"מ ומניחים בצד.
 
2. בקערה גדולה או בקערת מיקסר מערבלים חמאה, סוכר, קמח ומלח. מערבלים עד שמתקבלת תערטבת פירורית.
 
3. מהדקים את התערובת באופן אחיד לתחתית התבנית.
 
4. אופים במשך 18-20 דקות או עד שהקצוות זהובים קלות. בינתיים מכינים את המלית.
 
5. למלית פקאן: בקערה גדולה מיחים סירופ תירס, ביצים, מלח ותמצית וניל, מערבבים עד לאיחוד. מוסיפים פקאנים קצוצים ומערבבים.
 
6. יוצקים את הבלילה על גבי הבסיס ואופים  במשך 30-35 דקות.
 
7. מניחים לצינון מלא, לאחר מכן מקררים עד להתייצבות, לפני שחותכים למלבנים.

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות