מתכון לפסטה פטה | המתכון ששבר את הרשת

מתכון לפסטה פטה | המתכון ששבר את הרשת

6/1/2022
5 כוכבים (1 הצבעות)
...
מתכון לפסטה פטה שכבשה את הרשת! מתכון הפסטה שהחל כטרנד בטיקטוק עכשיו נראה שלאן שלא נפנה ברשת, נראה את המתכון הזה. בטיקטוק, בפייסבוק, באינסטגרם וביוטיוב. המתכון הזה קל להכנה, קרמי, עשיר ובאופן מפתיע גם טעים!
רמת קושי
קל
מנות
5
זמן הכנה
45 דקות
זמן עבודה
45 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    • 280 גרם פסטה
    • 225 גרם גבינת פטה
    • 600 גרם עגבניות שרי
    • 3-4 שיני שום
    • 1/4 כוס שמן זית (60 מ"ל)
    • מלח לפי הטעם
    • פלפל שחור לפי הטעם
    • 1 כפית אורגנו
    • 1/4 כפית שבבי צ'ילי אדום (אופציונלי)
    • בזיליקום טרי, קצוץ

הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל200 מעלות.
 
2. בתבנית גדולה או מחבת מותאמת לתנור שמים עגבניות שרי, שום, מלח, פלפל, אורגנו, צ'ילי אדום. מזלפים מעל את שמן הזית ומערבבים.
 
3. באמצע התבנית שמים את קוביית גבינת הפטה. מתבלים את גבינת הפטה במלח, פלפל, אורגנו ומזלפים כף 1 של שמן זית.
 
4. אופים במשך 35 דקות.
 
5. במקביל מרתיחים סיר עם מים, שמים מלח.
 
6. כאשר המים רותחים מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות שעל גבי האריזה. מסננים ומניחים בצד.
 
7. מוציאים את התבנית מהתנור, מועכים בעזרת מזלג את הגבינה והעגבניות עד לקבלת רוטב אחיד. מוסיפים את הפסטה המבושלת, בזיליקום טרי ומערבבים עד לאיחוד.

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות