הוראות הכנה
1. מכינים את הבצק לקובה: בקערה גדולה מערבבים סולת ומלח. מוסיפים מים ומערבבים. משרים במשך 20-30 דקות. אם הבצק יוצא יבש מדי מוסיפים מעט מים, אם הבצק יוצא נוזלי מדי מוסיפים מעט סולת.
2. בנתיים מכינים את תערובת הבשר: בקערה גדולה מערבבים בשר, בצל קצוץ, מלח, פלפל, פפריקה, בהרט, פטרוזיליה קצוצה ושמן. מניחים בצד.
3. מכינים את הקובות: בידיים רטובות צובטים חתיכה מהבצק, משטחים על גבי כף היד וממלאים ככף מתערובת הבשר. סוגרים את מעטפת הבצק ומגלגלים לצורת כדור. חוזרים על הפעולה עד שנגמר הבצק/בשר.
4. מכינים את המרק: בסיר גדול מחממים 2 כפות שמן, מוסיפים בצל ומאדים במשך כ3 דקות. מוסיפים סלרי, סלק, רסק עגבניות, פפריקה ומבשלים במשך כ2 דקות. מוסיפים מלח, סוכר, מים ומיץ לימון. מביאים לרתיחה.
5. בהדרגה מוסיפים את הקובות אל המרק, תוך כדי פיזור במקומות שונים בסיר.
6. מנימיחים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 40-60 דקות.
7. מכבים את האש ומגישים חם/פושר.
האימייל שלך לא יוצג באתר