הוראות הכנה
1. מפרידים את 28 העוגיות . מכניסים את העוגיות למעבד מזון ומרסקים לפירורים, שומרים 6 כפיות בצד לציפוי. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים שוב.
2. מהדקים את הפירורים על גבי התחתית של תבנית קפיצית בגודל 24 ס"מ. מקררים בזמן הכנת המילוי.
3. מערבבים בקערה קטנה ג'לטין ומים קרים, ומניחים בצד כדי לתת לג'לטין לספוח את המים.
4. בקערה גדולה מניחים גבינת שמנת. ממיסים בזהירות שוקולד לבן קצוץ במיקרוגל בפולסים של 20 שניות, עד להמסה מלאה, או על בן מארי. מניחים להתקרר במשך 15 דקות ומערבבים פנימה גבינת שמנת.
5. מכניסים למיקרוגל למשך 15 שניות את קערת הג'לטין, עד שהיא נמסה. ומוסיפים לתערובת גבינת השוקולד ומערבבים היטב.
6. מקציפים 2 כוסות שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה. מקפלים מחצית מהקצפת לתערובת השוקולד-גבינה, לאחר ההטמעה, מקפלים בעדינות את יתרת הקצפת.
7. מרסקים 12 עוגיות אוראו שלמות, מוסיפים אותן לתערובת, מוסיפים את המילוי של עוגיות האוראו ומערבבים היטב.
8. יוצקים את המילוי על הבסיס ומפזרים אותו בצורה אחידה בעזרת מרית. מקררים למשך הלילה.
9. מפזרים מעל מהעוגיות המרוסקות שנשמרו לקישוט העוגה. מקציפים לקצפת יציבה 1 כוס שמנת מתוקה עם 20 גרם אבקת סוכר, מעבירים לשק זילוף. מקשטים את העוגה בקרם וב- 4 עוגיות שחורות ו-4 עוגיות לבנות.
אם כוס שמנת מתוקה זה 240 גרם אז איך 3 כוסות זה 675? זה אמור להיות 720 גרם.
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר