1. במחבת גדולה מחממים שמן ו -3 כפות חמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים במשך 3-4 דקות.
2. מוסיפים פטריות ומבשלים עד להשחמה, כ -10 דקות.
3. מוסיפים יין (אופציונלי), ומבשלים עד שהאלכוהול מתאדה, כ -3 דקות.
4. מוסיפים שום ומבשלים תוך כדי ערבוב כ3-4 דקות.
5. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
6. מכבים את האש, מוסיפים 1 כף חמאה ומערבבים פנימה פטרוזיליה.
7. מגישים!
הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות
טעים מאוד וקל להכנה
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר