דייסת שיבולת שועל בין לילה באונטי (overnight oats)

דייסת שיבולת שועל בין לילה באונטי (overnight oats)

4/1/2024
5 כוכבים (1 הצבעות)
...
אוהבים ארוחות בוקר בריאות, מזינות וטעימות? זה בדיוק המתכון שאתם צריכים! שיבולת שועל בין לילה (overnight oats) בטעם באונטי. אז אם אתם אוהבים את החטיף המוכר באונטי, אתם בטוח הולכים לאהוב את המתכון הזה.
רמת קושי
קל
מנות
1
זמן הכנה
5 דקות
זמן עבודה
5 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    עבור שיבולת השועל:

    • 1/2 כוס (45 גרם) שיבולת שועל עבה
    • קורט מלח
    • 1 כף זרעי צ'יה
    • 1/2 כוס (120 מ"ל) חלב קוקוס
    • 1/4 כוס (70 גרם) יוגורט קוקוס
    • 1-2 כפות קוקוס טחון
    • 1-2 כפות ממתיק לבחירה (אופציונלי)

    לתוספת (אופציונלי):

    • 2-3 קוביות שוקולד מריר
    • 1 כף חלב קוקוס
    • קוקוס טחון
הוראות הכנה
  1. שמים את כל החומרים בכוס/קערה/צנצנת גדולה ומערבבים עד לאיחוד.
  2. מכסים ומכניסים למקרר לשעה.
  3. לאחר מכן ממיסים את השוקולד וחלב הקוקוס ומערבבים לתערובת אחידה.
  4. יוצקים על שיבולת השועל, מפזרים בצורה אחידה ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות.
  5. לפני ההגשה מפזרים מעט קוקוס טחון.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות