מאפינס שיבולת שועל ותפוחים

מאפינס שיבולת שועל ותפוחים

28/11/2021
2.5 כוכבים (12 הצבעות)
...
מתכון בריא למאפינס שיבולת שועל ותפוחים. מתכון פשוט ביותר עם מצרכים בסיסיים שכל אחד יכול להכין. מאיפנס בריאים, מלאים בערכים טובים והכי חושב, זה טעים!
רמת קושי
קל
מנות
12
זמן הכנה
40 דקות
זמן עבודה
10 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    • 270 גרם שיבולת שועל עבה
    • 2 כפיות אבקת אפייה
    • 1 כפית קינמון
    • 1/4 כפית מלח
    • 1 כוס (240 מ"ל) חלב
    • 2 ביצים
    • 250 גרם רסק תפוחים ללא ממותק
    • 3 כפות (60 גרם) סירופ מייפל או דבש
    • 1 כפית תמצית וניל
    • 60 גרם חמוציות מיובשות – אפוציונלי
הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל180 מעלות.
 
2. בקערה גדולה מערבבים שיבולת שועל, אבקת אפייה, מלח וקינמון. מניחים בצד.
 
3. בקערה גדולה נפרדת מערבבים חלב, ביצים, סירופ, רסק תפוחים ותמצית וניל.
 
4. מאחדים את מהרכיבים היבשים עם הרטובים. מערבבים עד לאיחוד. מוסיפים חמוציות ומערבבים שוב.
 
5. מחלקים את התערובת בין 12 תבניות מאפינס משומנת.
 
6. אופים במשך 25-30 דקות או עד להזהבה. נותנים להתקרר מעט לפני שמחלצים מהתבנית.

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות