עוגת גבינה אוכמניות טבעונית ללא אפייה

עוגת גבינה אוכמניות טבעונית ללא אפייה

1/12/2021
5 כוכבים (1 הצבעות)
...
עוגת גבינה אוכמניות טבעונית ללא אפייה - אם אתם מחפשים קינוח טבעוני או עוגה טבעונית אז המתכון הבא הוא בשבילכם. עוגת גבינה עם אוכמניות, קרמית, רכה, טעימה וכמובן עשויה ממצרכים טבעונים בלבד.
רמת קושי
קל
מנות
10
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים
    לבסיס:
    • 125 גרם אגוזי מלך
    • 200 גרם תמר מג'הול, ללא גלעינים
    • 2 כפות (10 גרם) קוקוס טחון
    • 1/4 כפית מלח
    • 1 כף שמן קוקוס
     
    למילוי:
    • 300 גרם אגוזי קשיו
    • 160 גרם סירופ מייפל או אגבה
    • 2 כפות מיץ לימון
    • 1 כפית גרידת לימון
    • 1 כפית תמצית וניל
    • 400 גרם (1 פחית) קרם קוקוס
    • 250 גרם אוכמניות, קפואות או טריות
הוראות הכנה

1. מניחים את הקשיו בקערה גדולה, מכסים במים ומשרים במשך לילה.
 
2. מכינים את הבסיס: במעבד מזון מניחים רגוזי מלך ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים תמרים, קוקוס טחון, מלח ושמן קוקוס. מעבדים עד לקבלת תערובת דביקה. משטחים את התערובת על גבי תבנית בקוטר 20 ס"מ. מעבירים למקרר בזמן שמכינים את המילוי.
 
3. מכינים את המילוי: מסננים את אגוזי הקשיו המושרים ומניחים בקערת מעבד מזון רב עוצמה או בלדנר. מוסיפים אוכמניות ומעבדים במשך 3-4 דקות. מוסיפים את שאר מצרכי המילוי ומעבדים שוב עד שמקבלים תערובת קרמית וחלקה. מדי פעם רצוי לעצור, לגרד את התערובת מהצדדים ולהמשיך לעבד.
 
4. מעבירים את המילוי אל התבנית. מעבירים להתייצבות במקרר למשך לילה. מחלצים מהתבנית, מקשטים באוכמניות ומגישים.
 
הערות:
• כדי לקבל קרם קוקוס מוצק יש לשמור את הפחית במקרר למשך כשעתיים לפני השימוש.
• ניתן לשמור את העוגה במקרר או במקפיא אבל אין לשמור את העוגה בטמפרטורת החדר למשך יותר מדי זמן.

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות