הוראות הכנה
חיתוכיות שיבולת שועל חמאת בוטנים ושוקולד:
1. בקערה גדולה מערבבים שמן קוקוס, מייפל ותמצית וניל. מוסיפים שיבולת שועל וקמח שיבולת שועל ומערבבים עד לאיחוד.
2. מרפדים תבנית בגודל 20X25 ס"מ בנייר אפייה. משטחים 2/3 מתערובת שיבולת השועל על גבי תחתית התבנית ומעבירים למקרר בזמן שמכינים את המילוי.
3. מניחים את השוקולד וחמאת הבוטנים בקערה חסינת חום. מניחים מעל סיר עם מים חמים-מבעבעים (בן מארי) וממסימים עד שמקבלים תערובת חלקה. יוצקים מעל שכבת שיבולת השועל ומורחים בצורה אחידה.
4. מפזרים את יתרת תערובת שיבולת השועל ומעבירים לקירור לשעתיים לפחות.
5. מחלצים תהתבנית וחותכים לריבועים.
הערות:
• יש לשמור את החיתוכיות במקרר.
• אם אין לכם קמח שיבולת שועל, ניתן לטחון שיבולת שועל עבה לכדי קמח.
פאדג' טחינה:
1. מרפדים תבנית מרובעת (20X20) או מלבנית בגודל מקביל, בנייר אפייה ומניחים בצד.
2. בקערה גדולה מערבבים את כל המרכיבים לאיחוד מלא.
3. מעבירים את התערובת לתבנית.
4. מקפיאים לשעתיים לפחות או עד שמייצב לחלוטין.
הערות:
• במקום פיסטוקים ניתן להשתמש באגוזים אחרים שאתם אוהבים.
• יש לאחסן במקפיא.
חיתוכיות תמרים:
1. מרפדים תבנית אפיה מרובעת בגודל 20 ס"מ בנייר אפייה ומניחים בצד.
2. במעבד מזון מניחים אגוזי מלך וטוחנים במשך 20-30 שניות עד לקבלת פירורים.
3. מוסיפים תמרים, אבקת קקאו, שמן קוקוס, חמאת בוטנים, קוקוס טחון, תמצית וניל ומלח. מעבדים עד לקבלת תערובת אחידה ודביקה.
4. משטחים את התערובת על גבי התבנית. מפזרים את השומשום ולוחצים מעט. מעבירים להתייצבות במקרר למשך 30 דקות.
5. מוציאים מהמקרר וחותכים לריבועים בגודל הרצוי.
האימייל שלך לא יוצג באתר