הוראות הכנה
1. שמים את גרגרי החומוס בקערה גדולה, מכסים במים. שהמים יהיו כ 2-3 ס"מ מעל הגרגרים. משרים במשך לילה, שוטפים ומסננים.
2. במעבד מזון טוחנים בצל, שום, פטרוזיליה וכוסברה במשך כדקה. מוסיפים את גרגרי החומוס, מלח, פלפל, כמון, פפריקה, וסודה. מעבדים עד לקבלת מרקם חלק אך מעט גרגרי.
3. מעבירים את התערובת לקערה גדולה. מוסיפים פירורי לחם ומערבבים. מכסים בניילון ומקררים במשך שעה אחת.
4. אחרי שעה, יוצרים מהתערובת כדורי פלאפל קטנים.
5. מחממים שמן ל180 מעלות.
6. מטגנים את כדורי הפלאפל, 4-6 יחידות בכל פעם. מטגנים עד שהכדורים הופכים לזהובים-חומים וקריספיים. כ3-4 דקות. מעבירים לנייר סופג.
האימייל שלך לא יוצג באתר