ספגטי ברוטב עגבניות ובשר

ספגטי ברוטב עגבניות ובשר

29/11/2021
3.5 כוכבים (10 הצבעות)
...
מתכון לספגטי ברוטב עגבניות ובשר - גרסה מהירה וקלה יותר של פסטה בולונז. מנה מעולה לילדים ומשפחות. מנת פסטה קלה להכנה, טעימה ועשירה.
רמת קושי
קל
מנות
4
זמן הכנה
¼1 שעות
זמן עבודה
20 דקות
מטבח
איטלקי
מצרכים
    • 1/2 קילו בשר טחון
    • 1 חבילה של ספגטי או פסטה אחרת לבחירתכם
    • 1 בצל גדול, קצוץ דק
    • 1 פלפל אדום, קצוץ
    • 3 שיני שום, כתוש
    • 2 כפות רסק עגבניות
    • 600 גרם רוטב עגבניות
    • 600 מ"ל מים
    • 2 כפות שמן זית
    • מלח לפי הטעם
    • פלפל לפי הטעם
    • 1 כפית אורגנו
    • 1/4 צרור פטרוזיליה, קצוצה
הוראות הכנה

1. במחבת גדולה מחממים שמן זית, מוסיפים את הבשר הטחון ומשחמים על גבי להבהב גבוהה. תוך כדי מערבבים ומפוררים את הבשר.
 
2. מוסיפים בצל קצוץ, פלפל אדום קצוץ, שום כתוש ומבשלים במשך 5-6 דקות, עד לריכוך. תוך כדי ערבוב מדי כמה דקות.
 
3. מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים במשך 2 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים רוטב עגבניות, ממלאים את בקבוקי/פחיות הרוטב במים ושופכים אל המחבת. מערבבים היטב. מביאים לרתיחה, מנמיכים לאש נמוכה ומבשלים במשך 40 דקות, עד להסמכה. מתבלים במלח, פלפל ואורגנו. מעררבים. כאשר הרוטב מוכן, מכבים את האש, מוסיפים פנימה את הפטרוזיליה ומערבבים.
 
4. מבשלים את הפסטה לפי הוראות שעל גבי האריזה, מסננים ומגישים.
 
5. יוצקים את הרוטב על גבי הפסטה ואוכלים חם.
תגובות (5)
  • א
    אמיר
    22/12/2021

    היי כמה קלוריות יש במנה?

    הגב
  • The Cooking Foodie logo
    The Cooking Foodie
    7/1/2022

    היי, אנחנו לא מעדכנים קלוריות באתר. יש אתרים שאתה יכול להיעזר בהם ולחשב את כמות הקלוריות.

    הגב
  • א
    אסף
    28/6/2022

    מה ההבדל בין רסק עגבניות לרוטב עגבניות?

    הגב
  • א
    אודליה
    21/2/2023

    רוטב עגבניות יותר מרוכז (סמיך) מהרסק. הרוטב נמצא בקופסאות פלסטיק אדומות (הפופולארי זה של חברת יכין). והרסק נמצא לרוב בקופסאות שימורים. רסק עגבניות מלשון עגבנות מרוסקות.

    הגב
  • מ
    מוטי
    19/7/2022

    למה לא לשים תבלינים מיד?

    הגב
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות