עוגת גבינה וקוקוס ללא אפייה

עוגת גבינה וקוקוס ללא אפייה

6/12/2021
5 כוכבים (1 הצבעות)
...
מתכון לעוגת גבינה וקוקוס ללא אפייה. מתכון פשוט להכנה שכל אחד יכול. בסיס העוגה מביסקוויטים מרוסקים, עוגת הגבינה עשויים מגבינת שמנת, קרם קוקוס ושבבי קוקוס והעוגה מקושטת בשבבי קוקוס קלויים. עוגת גבינה מושלמת לחובבי הקוקוס ולא רק! מתכון מעולה לשבועות או לכל אירוע אחר.
רמת קושי
קל
מנות
10
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    לקלתית:
    • 200 גרם פתי בר
    • 90 גרם חמאה מומסת
     
    למילוי:
    • 500 גרם גבינת שמנת
    • 3/4 כוס (180 מ"ל) קרם קוקוס
    • 1 כוס (90 גרם) שבבי קוקוס
    • 300 גרם שוקולד לבן
    • 10 גרם ג'לטין + 50 מ"ל מים קרים
    • 1 כפית תמצית וניל
     
    לציפוי:
    • 1/2 כוס (45 גרם) שבבי קוקוס קלויים

הוראות הכנה
1. במעבד מזון מניחים את עוגיות הפתי בר, מרסקים לכדי פירורים. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים/מערבבים עד לאיחוד. משטחים על גבי תחתית של תבנית אפייה קפיצית בקוטר 20 ס"מ. מעבירים למקרר בזמן שמכינים את המילוי.
 
2. בקערה קטנה מערבבים את הג'לטין עם המים, מניחים בצד לספוח לכ15 דקות.
 
3. בקערה גדולה מערבלים מעט את גבינת השמנת לריכוך. מוסיפים קרם קוקוס, תמצית וניל ומערבלים עד לקבלת תערובת חלקה. 
 
4. ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל בפולסים של 15-20 שניות עד שהשוקולד נמס לגמרי. מוסיפים את השוקולד המומס אל תערובת גבינת השמנת ומערבבים עד לאיחוד.
 
5. ממיסים את הג'לטין במיקרוגל במשך 15 שניות. מוסיפים כ2 כפות מתערובת המילוי אל הג'לטין המומס ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים בחזרה אל תערובת המילוי, מוסיפים את שבבי הקוקוס ומערבבים עד לאיחוד מלא.
 
6. יוצקים את המילוי על גבי הקליתית ומעבירים את העוגה להתייצבות במקרר ל6 שעות לפחות.
 
7. מחלצים מהתבנית ומקשטים בשבבי קוקוס קלוים.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות