פנקייק בצל ירוק

פנקייק בצל ירוק

22/8/2022
4.5 כוכבים (2 הצבעות)
...
אם נתקעתם עם מלא בצל ירוק בבית ואתם לא יודעים מה להכין, יש לי רעיון בשבילכם: פנקייק בצל ירוק רך ואוורירי במיוחד שניתן להגיש עם גבינה לבנה, עם קוטג' או אפילו אם משהו מתוק. המתכון מאוד פשוט להכנה וכל התהליך לוקח כ15 דקות.
רמת קושי
קל
מנות
4
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים
    • 2 ביצים
    • 1 כוס (240 מ"ל) מים
    • 1/3 1 כוסות (190 גרם) קמח
    • 1 כפית מלח
    • פלפל לפי הטעם
    • 1 כפית אבקת אפייה
    • 5-6 גבעולי בצל ירוק
הוראות הכנה
  1. קוצצים את הבצל הירוק ומניחים בצד.
  2. בקערה גדולה טורפים ביצים, מים, מלח ופלפל.
  3. בקערה נפרדת מערבבים קמח ואבקת אפייה.
  4. מוסיפים את הקמח לתערובת הרטובה ומערבבים עד לאיחוד.
  5. מוסיפים בצל ירוק קצוץ ומערבבים עד לאיחוד.
  6. מחממים על אש בינונית 1 כפית שמן במחבת קטנה.
  7. יוצקים את הבלילה למחבת ומטגנים כ-2 דקות מכל צד.

ניתן להגיש לצד: גבינה, חמאה, ריבה, חמאת בוטנים ועוד.

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות