פנקייק תפוחי אדמה | לביבות פירה

פנקייק תפוחי אדמה | לביבות פירה

29/11/2021
5 כוכבים (1 הצבעות)
...
מתכון לפנקייק פירה תפוחי אדמה - לביבות פירה קטנות ויפות בתוספות גבינה ובצל ירוק מטוגנות לפריכות מושלמת. מנה אידיאלית לשבת בבוקר, לחנוכה או סתם אם נשאר לכם פירה בבית ואתם לא יודעים מה לבשל.
רמת קושי
קל
מנות
4
זמן הכנה
½1 שעות
זמן עבודה
30 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים
    • 3 תפוחי אדמה בגודל בינוני
    • 1/4 כוס (35 גרם) קמח
    • 1 ביצה
    • 1 כוס (125 גרם) פירורי לחם
    • 120 גרם גבינת צ'דר מגורדת
    • 2 בצלים ירוקים
    • מלח לפי הטעם
    • פלפל לפי הטעם
    • ½ כפית אבקת שום
    • תבלינים נוספים לפי הטעם
    • שמן לטיגון
    • שמנת חמוצה להגשה

הוראות הכנה

1. בסיר גדול מלא במים מוסיפים 1 כפית מלח, מניחים את תפוחי האדמה בפנים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה יהיו רכים.
 
2. מקלים את תפוחי האדמה, מועכים ונותנים להתקרר מעט.
 
3. מוסיפים קמח, בצל ירוק קצוץ, גבינת צ'דר, מלח, פלפל, אבקת שום וביצה. מערבבים היטב עד לאיחוד מלא.
 
4. בעזרת הידיים יוצרים פנקייקים ועוטפים אותם בפירורי לחם.
 
5. מחממים 3-4 כפות שמן, מטגנים את הלביבות במשך 3-4 דקות מכל צד, עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג.
 
6. מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה ועירית.

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות