הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל 180 מעלות.
2. מכינים את המילוי- במחבת גדולה, מחממים שמן זית. מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים על אש בינונית עד להזהבה. מוסיפים את עליי התרד ומבשלים במשך 5-7 דקות, עד שהתרד מתכווץ ומאבד מנפחו. מסננים את הנוזלים ומעבירים לקערה גדולה.
3. מפוררים את גבינת הריקוטה והפטה בקערה, ואז מוסיפים את התבלינים. מערבבים היטב עד שהמילוי אחיד ומניחים בצד.
4. במשטח נקי ומקומח פותחים את הבצק עלים המגולגל, מרדדים את הבצק. חותכים את הבצק ל3 רצועות ברוחב 10 ס"מ. ממלאים לכל אורך הרצועה את המילוי של הגבינות. מקפלים את הבצק מעל המילוי, אוטמים את הקצוות בעזרת האצבעות ומסובבים כל רצועה לצורת שבלול.
5. מברישים בביצה את שבלולי הבצק, מפזרים מעל שומשום וקצח.
6. אופים במשך 35-40 דקות או עד להשחמה.
7. נותנים לבורקס להתקרר מעט לפני ההגשה.
האימייל שלך לא יוצג באתר