הוראות הכנה
1. מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות.
2.במחבת עם שמן זית מטגנים במשך 1-2 דקות שיני שום כתושות.
3.מוסיפים תרד טרי, מבשלים 4-5 דקות. מסירים מהאש ומניחים להתקרר. כשמתקרר קוצצים את התרד.
4.בקערה גדולה מערבבים יחד ריקוטה, תרד קצוץ, גבינת פרמזן, גרידת לימון, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
5.כשהמים בסיר רותחים מוסיפים את הקנלוני. מבשלים במשך 6-7 דקות ומעבירים למים קרים.
6. מחממים תנור ל180 מעלות.
7. מעבירים את המילוי לשק זילוף וממלאים את כל צינורות הקנלוני.
8. יוצקים 4-6 כפות מרוטב העגבניות לבסיס תבנית אפייה גדולה (20 * 30 ס"מ). מניחים את הצינורות, זה לצד זה. יוצקים מעל את רוטב העגבניות הנותר. מפזרים מעל גבינת מוצרלה מגוררת.
9. מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף ואופים במשך 15 דקות, לאחר 15 דקות מסירים את נייר הכסף ואופים במשך 15 דקות נוספות.
האימייל שלך לא יוצג באתר